Hat nap alatt 91 ezren kérték az első oltást

járvány
2021 november 28., 08:16

Hétfőtől szombat estig 742 ezren vettek részt az oltási héten, közölte az operatív törzs. Legtöbben, 609 ezren a harmadik adagért mentek, de 91 ezer korábban oltatlan ember is jelentkezett. Ehhez képest múlt héten csak 25 ezren kérték az első dózist.

Az oltópontok vasárnap is nyitva vannak, előzetes időpontfoglalás nélkül lehet érkezni este hét óráig. Az akció jövő héten is folytatódik.

link Forrás

Már a hét elején látható volt, hogy az egyszerű sorbanállásos szervezéssel sokkal többen jelentkeznek, mint ha előre időpontot kell foglalni.

Címlapkép: Varga György/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.