Összeállt Szlovákia három korábbi köztársasági elnöke, hogy együtt kérjék: mindenki oltassa be magát

járvány
2021 november 28., 18:13
comments 1

Szlovákia korábbi három köztársasági elnöke, Andrej Kiska, Ivan Gašparovič és Rudolf Schuster közös felhívásban kéri a szlovák állampolgárokat, hogy oltassák be magukat – írja a Parameter.

„Mi, Szlovákia egykori államfői felhívást intézünk Szlovákia lakosai felé. A Covid-19 továbbra is nagy erővel támad, manapság pedig már a rendelkezésünkre áll a leghatásosabb módszer, amivel sikeresen harcolhatunk ellene – az oltás” – írják a közös levélben, amiben megköszönik azoknak, akik már beoltatták magukat, majd hozzáteszik, hogy „mindenki mást pedig, amennyiben ennek nincs egészségügyi akadálya, szeretnénk felszólítani, hogy mielőbb oltassák be magukat”.

Felhívásuk szerint az oltás felelősségvállalás a közeli hozzátartozókkal, barátokkal, kollégákkal és főleg az egészségügyi dolgozókkal szemben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.