A durva havazás miatt több száz ember rekedt egy autópályán Franciaországban

időjárás
2021 november 29., 05:24

Erős havazás bénította meg a forgalmat vasárnap este Franciaország központi részén a Lyon és Clermont-Ferrand városok közötti autópályán. A helyi prefektúra közlése szerint az A89 jelű autópályán Thiers térségében autók százai rekedtek a hóban. A forgalom csak lassan kezd ismét beindulni. A Vinci autópálya-üzemeltető cég ételt és italokat osztott a járművekben rostokló embereknek.

A tájékoztatás szerint a hókotrókat már mozgósították, számtalan autón viszont még nem volt téli gumi. Az autópályát helyenként 30 centiméteres hó borította. (MTI)

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.