Eltűnt egy nő és kétéves unokája Tímárról

eltűnt
2021 november 29., 08:29

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse keresi Balogh Ilona 40 éves és Balogh Amira Inez kétéves tímári lakosokat - írja a police.hu. A nő 2021. november 27-én lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és magával vitte unokáját, Balogh Amira Inezt, azóta életjelet nem adott magukról. A nőt 2021. november 27-én 17 óra 30 perckor Rakamazon, egy Kossuth úti parkolóban látták utoljára. A kislány a nő gondoksága alatt áll.

Balogh Ilona 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna színű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sötétbarna kabátot és lila sportcipőt viselt. Balogh Amira Inez haja sötétbarna, szeme színe kék, eltűnésekor piros kabátot viselt.

Balogh Amira Inezt és Balogh Ilonát keresik.
photo_camera Balogh Amira Inezt és Balogh Ilonát keresik. Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt és gyermeket felismeri, illetve a jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsén, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.