Eltűnt egy nő és kétéves unokája Tímárról

2021 november 29., hétfő 8:29

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse keresi Balogh Ilona 40 éves és Balogh Amira Inez kétéves tímári lakosokat - írja a police.hu. A nő 2021. november 27-én lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és magával vitte unokáját, Balogh Amira Inezt, azóta életjelet nem adott magukról. A nőt 2021. november 27-én 17 óra 30 perckor Rakamazon, egy Kossuth úti parkolóban látták utoljára. A kislány a nő gondoksága alatt áll.

Balogh Ilona 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja hosszú, barna színű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sötétbarna kabátot és lila sportcipőt viselt. Balogh Amira Inez haja sötétbarna, szeme színe kék, eltűnésekor piros kabátot viselt.

Balogh Amira Inezt és Balogh Ilonát keresik. Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt és gyermeket felismeri, illetve a jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsén, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt