Gulyás: Kövér László kiváló beszédének minden szavával egyetértek

2021 november 29., hétfő 16:26
11

„A titkosszolgálatok Magyarország szuverenitását védik. (..) Kövér László kiváló beszédében, amelynek minden szavával egyetértek, is ezt fejtette ki hosszan” - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn a Parlamentben. Gulyás Gergely szerint a házelnök beszéde, amit a titkosszolgálatok vezetői előtt mondott, "magáért beszél."

„Amit Kövér László elmondott, azzal jó szívvel azonosulhat nem csupán a kormányoldalon mindenki, de az ellenzéki oldalon is mindenki”

- jelentette ki.

Kövér még tavaly beszélt nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt arról, hogy a Fidesszel szemben álló erők Kun Bélához hasonlóan gondolkodnak nemzetről és államról, és ő ezt tartja a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatnak. A Direkt36 által publikált köszöntőben szó szerint azt mondta, hogy

„A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik.

Tisztelt Kollégák!

Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt