Gulyás: Kövér László kiváló beszédének minden szavával egyetértek

POLITIKA
2021 november 29., 16:26

„A titkosszolgálatok Magyarország szuverenitását védik. (..) Kövér László kiváló beszédében, amelynek minden szavával egyetértek, is ezt fejtette ki hosszan” - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn a Parlamentben. Gulyás Gergely szerint a házelnök beszéde, amit a titkosszolgálatok vezetői előtt mondott, "magáért beszél."

„Amit Kövér László elmondott, azzal jó szívvel azonosulhat nem csupán a kormányoldalon mindenki, de az ellenzéki oldalon is mindenki”

- jelentette ki.

link Forrás

Kövér még tavaly beszélt nemzetbiztonsági szolgálatok vezetői előtt arról, hogy a Fidesszel szemben álló erők Kun Bélához hasonlóan gondolkodnak nemzetről és államról, és ő ezt tartja a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatnak. A Direkt36 által publikált köszöntőben szó szerint azt mondta, hogy

„A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik.

Tisztelt Kollégák!

Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.