Károly herceg tagadja, hogy ő aggódott volna fia és Meghan Markle születendő gyerekének lehetséges bőrszíne miatt

2021 november 29., hétfő 10:06
3

A Károly herceget képviselő hivatal „kitalációnak” nevezett és visszautasított egy most megjelenő könyvben szereplő állítást, amely szerint a walesi herceg volt az, aki a brit királyi család tagjai közül előre aggódott Meghan Markle és Harry herceg akkor még csak születendő gyerekének bőrszíne miatt.

Fotó: KIRSTY O'CONNOR/AFP

A Brothers And Wives című könyv szerzője Christopher Andersen, a People magazin korábbi szerkesztője, aki könyvében azt állítja, Károly azon a napon tette a kérdéses megjegyzést, amikor Harry herceg és Markle 2017 novemberében bejelentették eljegyzésüket.

A könyv szerint Károly herceg feltette a kérdést feleségének, Kamillának, „vajon hogy néznek majd ki a gyerekeik”, amire Kamilla azt válaszolta, biztos benne, hogy gyönyörűek lesznek, majd Károly állítólag pontosította magát: „Úgy értem, mit gondolsz, milyen lesz a gyerekeik arcszíne?”

A Clarance House hétfőn határozottan tagadta a fentieket, mondván, hogy mindez „kitaláció”, és a továbbiakban nem is kívánják kommentálni.

Harry herceg és Meghan Markle idén márciusban, Oprah Winfrey-nek adott közös interjújukban beszéltek arról, hogy a brit királyi család előre aggódott születendő gyerekük lehetséges bőrszíne miatt. Akkor nem részletezték, hogy a család mely tagjai beszéltek erről. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt