Lövöldözés volt Győr belvárosában egy lakásban

bűnügy
2021 november 29., 08:40

A rendőrségre november 28-án későn este érkezett bejelentés, miszerint lövöldözés történt Győrben, egy belvárosi lakásban. A rendőrség közleménye szerint „előzetes szóváltást követően” egy 27 éves férfi gáz- és riasztófegyverrel többször is meglőtte a barátját, egy 33 éves férfit. Utóbbi megsérült, a mentők kórházba vitték.

A rendőrök elfogták a lövöldözőt, a Győri Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.