Lövöldözés volt Győr belvárosában egy lakásban

bűnügy
2021 november 29., 8:40

A rendőrségre november 28-án későn este érkezett bejelentés, miszerint lövöldözés történt Győrben, egy belvárosi lakásban. A rendőrség közleménye szerint „előzetes szóváltást követően” egy 27 éves férfi gáz- és riasztófegyverrel többször is meglőtte a barátját, egy 33 éves férfit. Utóbbi megsérült, a mentők kórházba vitték.

A rendőrök elfogták a lövöldözőt, a Győri Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt