Brüsszel fiúvá operáltatná a lányainkat, LMBTQ-kat telepítene mindenhova, végünk van, ha nem a Fidesz győz

elmebaj
2021 december 02., 17:22
comments 39
photo_camera Fotó: ANDREJ ISAKOVIC/AFP

Ma nem volt sok új ötlete a Fidesz kreatív kampánycsapatának, ezért délelőtt és délután is ugyanazt a homofób lemezt rakták fel és küldték meg az MTI-nek.

A déli órákban Halász János frakcióvezető-helyettes jelentkezett egy még tőle is meglehetősen langyos hangulatú videóval. Egy papírból olvasta fel a közelgő világvégét, ami nemátalakító műtétek formájában éri el hazánkat az ország nyugati határánál, méghozzá pillanatokon belül.

link Forrás

Halász és pártja szerint meg kell védeni a gyermekeket a nemátalakító műtétek népszerűsítésétől, ezért is teszik fel majd a kérdést, hogy „támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek.” (A helyes válasz a NEM lesz.)

Aztán Halász minden kontextus és forrás nélkül arról beszél a felvételen, hogy Skóciában a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, és az LMBTQ-lobbi már az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban is elindított valamilyen világméretű kezdeményezést, ami szintén a gyerekek nemi átalakítását célozza.

Halász szerint felolvasást tartanak iskolákban, könyvtárakban és könyvesboltokban nőnek öltözött férfiak a drag queen-történetekről, ezzel is népszerűsítve a nemváltást, és az érzékenyítés kezdi elérni célját, merthogy Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a 13-17 éves kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat.

Hogy milyen bázishoz képest, és pontosan minek hatására történt ez, vagy hogy kinek milyen célja volna ezzel, arról a frakcióvezető nem árult el részleteket, helyette azzal igyekezett sokkolni, hogy „naponta legalább egy kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában."

Halász felhívta a figyelmet rá, hogy Spanyolországban 14 év felett már nemváltó műtétre jelentkezhet bárki szülői beleegyezés nélkül. És hogy a Momentum eltörölné a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt, és ezért meg kell állítani az LMBTQ-lobbit gyermekeink épsége érdekében.

Néhány órával később a Fidesz-frakció adott ki közleményt arról, hogy oltári LMBTQ-para van.

Brüsszel és a baloldal be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba, amit jelez, hogy az Európai Bizottság csütörtökön újabb „fokozatba kapcsolta” a gyermekvédelmi törvény miatti eljárást. Ennek egy oka van, hogy a magyar kormány nem akarja beengedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba és az óvodákba, bezzeg a baloldali Márki-Zay Péter igen, és eltörölné a gyermekvédelmi törvényt. (Jóllehet, Márki-Zay sem jön zavarba, ha homofób húrokat kell pengetni.)

A Fidesz-KDNP kiáll a gyermekek védelméért, és Európában először a magyar emberek mondhatják el véleményüket egy népszavazáson a gyermekekre irányuló és szülőket megkerülő agresszív szexuális propagandáról - zárul a magyar kormánypárt büszke közleménye.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.