Minden idők legbizarrabb gólját szerencsétlenkedte össze a Manchester United

anglia
2021 december 02., 20:58

Nem az év, hanem az évezred kabaréjelenetét hozta össze a Manchester United az Arsenal ellen. Elsőre csak annyi látszott, hogy érkezik befelé az Arsenal szöglete, amikor a Manchester kapusa, de Gea fájdalmas összegömbölyik a gólvonalon. A bíró engedte tovább a játékot, lehet, észre sem vette, hogy mi történt. Smith-Rowe rálőtte, és mivel a kapus még mindig a gólvonalon feküdt, be is ment.

link Forrás

A lassításból kiderült, hogy de Gea bokáját tényleg megtaposta egy játékos, de az történetesen a csapattársa, Fred volt. A gólt Martin Atkinson előbb nem adta meg, aztán VAR-ozás után mégis megadták. Hogy sportszerű gól volt-e, az is nagy kérdés.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.