Orbán Viktor attól tart, hogy beavatkoznak a választásokba Brüsszelből

2021 december 3., péntek 8:06
23

Reggel a rádióban a miniszterelnök hosszan sorolta, mi mindenféle veszélyek fenyegetik a magyarok nemi identitását nyugat felől, mire Nagy Katalin műsorvezető közszolgálatilag megjegyezte, hogy megpróbálnak beavatkozni a 2022-es választásokba. Erre Orbán Viktor megállapította, hogy egy választás nem egy délutáni kiruccanás vagy egy kávéházi összejövetel, „hanem egy komoly dolog, egy választás arról szól, hogy mi lesz velünk, mi lesz a következő években a jövőnkkel, milyen lesz az.

És persze, hogy be akarnak avatkozni, hiszen ők azt szeretnék, ha a következő négy évben Brüsszel bevándorláskérdésben, enegriaáremelés-kérdésben vagy éppen a gyermekeink nevelésének a kérdésében akadálytalanul tudja érvényesíteni a a szándékait.

Ma nem tudja, mert Magyarországnak nemzeti kormánya van, megvédjük a nemzeti érdekeinket. Ott, ahol megfelel valami a magyarok érdekeinek, ott együttműködünk Brüsszellel, ott, ahol meg olyasmit akarnak, ami nem jó a magyaroknak, ott meg ellenállunk.

Ettől elszoktak ott Brüsszelben, olyan kormányt akarnak Magyarországon, amely csak annyit mond a brüsszeli igényekre, hogy »jawohl«.

De a mi kormányunk nem ilyen kormány, ez egy magyar kormány, és mi eldöntjük, hogy mi az, amivel egyetértünk, mivel nem”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt