Az RTL Klub szerint egy fideszes politikus apósát gyilkolták meg pénteken a III. kerületben

bűnügy
2021 december 04., 19:06

Pénteken este egy III. kerületi, Nánási úti társasházban halálra szúrtak egy 66 éves férfit. Az RTL Klub értesülése szerint az áldozat a lakás tulajdonosa volt, akit az 59 éves albérlő késelt meg, vélhetően az aktuális bérleti díj miatt kirobbant vitában. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni a főbérlő életét, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Az RTL úgy tudja, hogy az áldozat egy ismert fideszes politikus apósa volt.

Az albérlőt a rendőrök őrizetbe vették, beismerte a tettét.

Frissítés: A Blikk éjjel megírta, hogy Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója lett gyilkosság áldozata. Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.