Szögletből lőtt köténygól, egy nagyon okos csavarás és elképesztő kihagyott helyzetek

anglia
2021 december 04., 19:56

Négy pillanat a mai focidömpingből.

Az olasz bajnokságban a Roma az Intert fogadta, a 15. percben Calhanoglu végzett el szögletet, rácsavarta, senki nem ért bele, a kapus lábai között pedig bement.

link Forrás

Az Inter az első félidőben rúgott még kettőt, 0-3 lett a vége.

Angliában a forduló előtt a Premier Leaugue-et vezetőt Chelsea a West Ham vendége volt. A 87. percben 2-2-re állt a meccs, amikor Masuaku észrevette, hogy Mendy kint állt a kapujából.

link Forrás

A West Ham ezzel a góllal le is győzte a Chelsea-t. A londoniak a harmadik helyre csúcsztak vissza, mert a Manchester City és a Liverpool is nyert, utóbbi csak a 94. percben a Wolverhamtpon ellen.

A Liverpool azért is nyert nehezen, mert Diogo Jota képes volt kihagyni ezt a helyzetet.

link Forrás

Ha van ennél is butább helyzetkihagyás, akkor azt Tolisso produkálta a német bajnokság csúcsmeccsén, a Dortmund-Bayernen. A remek meccsen a Bayern egy 11-essel a 77. percben átvette 3-2-re a vezetést, a 10 (!) perces hosszabbítás 9. percében a Dortmund szögletet rúgott, előre jött fejelni Kobel kapus is, de a Bayern megszerezte a labdát, Tolisso pedig elindult a tök üres kapu felé.

link Forrás

Belefért, a Bayern így is nyert, és már 4 ponttal vezet a Dortmund előtt a német bajnokságban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.