Korlátozásellenes tüntetők özönlöttek el egy karácsonyi vásárt Luxembourgban, ahová csak oltottan vagy negatív teszttel lehetett volna belépni

Lezárt tartalom a Kör tagjainak járvány
2021 december 06., 10:18
comments 2

Szombat délután több korlátozás- és oltásellenes csoport felhívására kb. 2000 ember tüntetett Luxembourg városában. A hatóságok több hónapja tartó, szerintük az oltatlanokkal szemben „elnyomó” intézkedései ellen tiltakoztak. A kormány pénteken jelentette be, hogy az oltatlan dolgozókat naponta kötelezően tesztelni kell.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.