Az Omega menedzsere megerősítette, hogy koronavírusban halt meg Kóbor János

2021 december 7., kedd 6:13
18

Hétfőn jelentette be az oldalán az Omega, hogy rövid betegség után meghalt a legendás zenekar énekese, Kóbor János. Ugyan már hetek óta lehetett hallani arról beszámolókat, hogy a 78 éves zenész koronavírussal küzdött, ezt hivatalosan csak a zenekar menedzsere, Trunkos András erősítette meg kedden a Blikknek.

„Me­cky haláláról egyelőre annyit tudok elmondani, hogy a koronavírus és annak következményei miatt ment el. Egy korszak zárult le az elvesztésével, még most sem fogom fel, hogy nincs többé, nem akarom elhinni” – mondta el a lapnak Trunkos.

Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

A Blikk beszámolója szerint a zenekar tagjai is döbbenten fogadták a hírt, Molnár György Elefánt gitáros elmondta, hogy

„Hirtelen ért ez a megrázó hír, felfoghatatlan, hogy ilyen rövid az élet. Abban biztos vagyok, hogy az orvosok mindent megtettek azért, hogy megmentsék. Úgy tudom, a kórházban végig mélyaltatásban volt. Hiába volt minden próbálkozás, új tüdőt nem tudtak neki adni. Mecky nagyon makacs volt, nem hitt a vírusban, ezért nem is oltatta be magát. Szomorú vagyok amiatt, hogy így döntött, hiszen most ott van a kislánya, és miatta kellett volna kötelességének érezni, hogy mindent megtegyen. A szívem szakad meg érte.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt