Karácsonyi pulcsit kapott a londoni Természettudományi Múzeum T. rexe

karácsony
2021 december 07., 09:17
comments 1

A londoni Natural History Museumban kiállított Tyrannosaurus Rex egy gigantikus karácsonyi pulóvert kapott, amit ugyanaz a cég készített el, ami csinált már karácsonyi pulcsikat Ed Sheerannek és a Parlament számára is. A BBC cikke szerint azért adtak pulcsit a dínóra, hogy ezzel látogatókat csábítsanak a múzeumba.

Száz óráig készítették a dínó pulcsiját, ami tizenkétszer nehezebb egy normál méretű, átlagos pulóvernél. Újrahasznosított, illetve műanyagpalackokból gyártott fonalból készült, és ha valaki szeretne összeöltözni a múzeumi dinóval, azt is megteheti, mert természetesen emberi méretben is lehet kapni ezt a mintájú pulcsit. Az utóbbiak eladásából származó bevételt a múzeum támogatására költik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.