Karácsonyi pulcsit kapott a londoni Természettudományi Múzeum T. rexe

karácsony
2021 december 07., 09:17
comments 1

A londoni Natural History Museumban kiállított Tyrannosaurus Rex egy gigantikus karácsonyi pulóvert kapott, amit ugyanaz a cég készített el, ami csinált már karácsonyi pulcsikat Ed Sheerannek és a Parlament számára is. A BBC cikke szerint azért adtak pulcsit a dínóra, hogy ezzel látogatókat csábítsanak a múzeumba.

Száz óráig készítették a dínó pulcsiját, ami tizenkétszer nehezebb egy normál méretű, átlagos pulóvernél. Újrahasznosított, illetve műanyagpalackokból gyártott fonalból készült, és ha valaki szeretne összeöltözni a múzeumi dinóval, azt is megteheti, mert természetesen emberi méretben is lehet kapni ezt a mintájú pulcsit. Az utóbbiak eladásából származó bevételt a múzeum támogatására költik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt