Magyarországra jön Emmanuel Macron

POLITIKA
2021 december 07., 09:50
comments 1

December 13-án Magyarországra jön Emmanuel Macron francia köztársasági elnök, aki csúcstalálkozón vesz részt a visegrádi országok miniszterelnökeivel. Erről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár tájékoztatta az MIT-t.

Macron kétoldalú megbeszélést folytat Áder Jánossal, majd Orbán Viktorral. Ezután a Várkert Bazár épületében egyeztetnek egymással a V4-ek kormányfői és a francia elnök. A V4-Franciaország csúcstalálkozó után közös nemzetközi sajtótájékoztatót tartanak, és a program munkavacsorával zárul.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.