Laár András kapta a Karinthy-gyűrűt

humor
2021 december 08., 19:19

Bár Orbán Viktor is lement kommentelőbe, amikor Galla Miklós rajta kérte számon, hogy az MTVA kuratóriuma mégsem neki ítélte a Karinthy-gyűrűt, ez nem sokat segített. Galla jelölését azután vonták vissza, hogy kiderült, a humorista nyilvánosan meztelenkedett. Ezután a kuratórium Laár Andrásnak adta a díjat, akivel Galla még együtt alapította a L'art pour l'art Társulatot, de aztán „szakmai és emberi szinten” is úgy összevesztek, hogy 19 évig szóba sem álltak egymással.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.