Oltásnépszerűsítő karácsonyi dalt csinált a republikánusokat kiborító rapper és Jimmy Fallon

ünnep
2021 december 08., 09:43

„Mindannyian tudjátok, minek van itt az ideje. Itt az idő, hogy beszerezzétek a boostereket”

– ezzel kezdi a Masked Christmas című számot Megan Thee Stallion, aki tavaly ilyenkor még a republikánusokat borította ki Cardi B-vel közös számával. A rapper most Jimmy Fallonnal és Ariana Grandéval együtt népszerűsíti a booster oltást karácsonyi dalnak álcázva, egy csodálatosan kretén videóklippel együtt.

Fallon december 7-én, saját műsorában mutatta be először a dalt, ami szerinte „alapvetően arról szól, hogy a tavalyi év mindenki számára durva volt”, most azonban „jobb lesz”. A dal üzenete szerint ugyanis tavaly még család és barátok nélkül, maszkban és a zoom előtt ülve kellett karácsonyozni, idén viszont újra együtt lehet lenni, köszönhetően a harmadik, emlékeztető oltásnak.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.