Covidos balhéja után elterjedt, hogy a finn miniszterelnök macskalánynak képzeli magát, de ez sajnos aligha igaz

2021 december 10., péntek 19:22
11

Azóta, hogy Sanna Marinból 2019-ben miniszterelnök lett 34 évesen Finnországban, még egyszer sem kapta fel a világ úgy a fejét a róla szóló hírek hallatán, mint a napokban. Az történt, hogy múlt szombaton hajnali négyig bulizott egy bárban, mégpedig azok után, hogy előzőleg találkozott a külügyminiszterével, akiről kiderült, hogy koronavírusos.

Azzal kapcsolatban eltérő információk jelentek meg, hogy eleve annak tudatában ment el szórakozni, hogy kontaktszemélynek minősül, vagy menet közben értesítették, és akkor sem volt egyértelmű számára a lényeg, mindenesetre utólag kénytelen volt bűnbánatot gyakorolni.

Aztán az érdeklődés fokozódása következtében elkezdett pörögni a nemzetközi interneten a sztori, miszerint Sanna Marin úgy egyébként macskalánynak képzeli magát, és saját kezűleg megmacskásított fotóival árasztja el időnként az Ylilautát, amit a Twitteren a finn 4chanként emlegettek.

Ilyen típusú fotók korábban is megjelentek róla az úgynevezett világhálón – nemzetközi hírnévre kevésbé vergődtek –, viszont a Garbage Day-s Ryan Broderick sebtében abszolvált nyomozása szerint ezeket nem Sanna Marin teríti. Ezzel szemben a szociáldemokrata miniszterelnököt igen erőteljesen gyűlölő jobbos trollok mémesítik őt ilyenformán rendszeresen, illetve immár országhatárokon átívelő módon. Bizonyos értelemben kár. Hiszen a képek cukik!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt