Két és fél év sem kellett, hogy a rendőrség fejvadászai levadásszák a Mátraszentimrén bujkáló L. Zsolt Jánost

bűnözés
2021 december 10., 16:21

A volt francia idegenlégiós nem vonult börtönbe, inkább évekig Mátraszentimrén rejtőzködött – írja a Police.hu. Nem sikerült azonban megúsznia a büntetést, mert a TEK munkatársai a napokban elfogták.

Idézzük az eredetit: „A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztálya 2021. december 8-án elfogta azt az 52 éves férfit, akit a Fővárosi Ítélőtábla 2018. május 24-én 6 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélt szemérem elleni erőszak bűntett elkövetése miatt. A francia idegenlégiót is megjárt L. Zsolt Jánost azért ítélte el a bíróság, mert 2012-ben egykori munkatársának sérelmére követett el szemérem elleni erőszakot.

A férfi azonban nem kezdte meg a büntetésének letöltését, hanem megszökött, ezért a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-Végrehajtási Csoportja 2019 augusztusában elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A KR NNI fejvadászai beazonosították a szökésben lévő férfi tartózkodási helyét, akit Terrorelhárítási Központ munkatársai 2021. december 8-án Mátraszentimrén elfogtak, majd átadtak a Büntetésvégrehajtási Intézet munkatársainak.”

Videó is van:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.