Rákay Philipet most Fekete-Győr András fotója borította ki, amin a Momentum volt elnöke magára kötötte a gyerekét

agybaj
2021 december 15., 6:10
comments 63

Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke kedd este fotót posztolt magáról, ahogy gyerekét magára kötve készül a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójára, vagyis épp ajándékcsomagokat pakol össze rászoruló gyerekeknek. Ekkor még nem sejthette, hogy a Fidesz legnagyobb influenszerét, Rákay Philipet ez talán még Tordai Bence papírzacskós mikuláscsomagjainál is jobban kiborítja majd.

Mert nem sokkal később Rákay fogta Fekete-Győr fotóját, azt kiposztolta a saját Facebook-oldalára, a fotó mellé csupa nagybetűvel odaírta, „SZÉP ÚJ VILÁG...”, a biztonság kedvéért pedig egy sírva röhögős emojit is tűzött mellé.

photo_camera Fotó: Facebook

Mivel posztjából nem derült ki, csak tippelni lehet, hogy Rákay mit kifogásolt a fotón:

  • a popsitörlőt,
  • a vízilónak kinéző maciplüsst,
  • esetleg azt, hogy Fekete-Győr férfi létére magára kötötte a gyerekét.

Miután a kommentelők leginkább utóbbi miatt kezdtek el őrjöngeni és sajnálni „szegény gyerek”-et, majd végül többen is jelezték, hogy nem akarják „védeni” Fekete-Győrt, de még „Bagdy Emőke is számtalan előadásában hangsúlyozta, hogy mennyire fontos az apa közelsége, a pici számára hallható szívdobogása”, illetve hogy „nem ettől lesz kevésbé férfi”, Rákay Philip kommentben próbálta megmagyarázni, mi volt a gondja a fotóval:

„Saját magát diszkreditálja Fegyőr. Nemrég még azzal fenyegette politikai ellenfeleit, hogy addig kell »satuba rakni, amíg az illető elveszíti az idegrendszerét«, most pedig arról posztol, ahogy a konyhában egy újszülöttel cukiskodik. Mindkettő ő volt, mi csak tükröt tartunk neki. Ne a tükörre haragudjunk!”

photo_camera Fotó: Facebook

Rákay utólagos magyarázkodása nem mindenkinél ment át, a „szép új világ” megjegyzés viszont annál inkább. Legalábbis az egyik kommentelő fontosnak érezte mindenki tudtára hozni, hogy:

„Az apának nem ez a dolga.Az apának az a dolga, hogy elviszi sétálni.Később a játszótérre.Megmutatja neki hogy kell kötelet mászni,hogy kell dobni, úszni,focizni..Még akkor is ha lány.Én bizony így tettem és a mai napig hálás érte a lányom.Egyszer- egyszer a női feladatokat is át lehet venni, ha dolga van a feleségnek,de ha szerepet cserélünk,akkor mi lesz később?Apa elmagyarázza a menstruációt, megveszi a tampont,anya meg elviszi sörözni a haverokkal?Baszki,a barbárok döngetik a kaput,egy ilyen nőiférfi meg teszi magát a konyhában...”

Frissítés 9:05 - Rákay Philip cikkünk megjelenése után törölte posztját.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt