Virtuális szögesdróttal védik az M1 stúdióját az illegális bevándorlóktól

téboly
2021 december 15., 10:17

2021. december 15-én szerda reggel a Magyarország közszolgálati hírtelevíziójának nevezett M1-en az illegális bevándorlókról szóló hír alatt megjelent a képernyőn egy virtuális szögesdrót, mintha az a stúdióban lenne felállítva.

Márminthogy:

link Forrás

A virtuális szögesdrót megrajzolásának költségébe szerencsére belefért egy pofás kis őrtorony is. Kár, hogy azt már nem tudták megoldani, hogy úgy tűnjön, mintha a műsorvezető felmászna rá, miközben azt mondja: „Az Unió legális bevándorlási csatornák erősítésén dolgozik”.

Az MTVA kreatív energiát valószínűleg az szabadította fel, hogy az Alkotmánybíróság a múlt héten hozott dodonai döntése nem szabott egyértelműen gátat annak a brüsszeli törekvésnek, hogy megrendszabályozzák Magyarországot, amiért a menekülteket az uniós jogszabályokat megsértve nem engedjük át a határokon, hogy benyújtsák a menedékkérelmüket.

photo_camera Fotó: M1
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.