Miss Universe: az utazási korlátozások miatt nem érkezett meg a magyar versenyző ruhakölteménye

2021 december 19., vasárnap 12:41
10
Jázmin Viktória a 70. Miss Universe döntőjében Fotó: MENAHEM KAHANA/AFP

Pénteken az egész magyar médiát bejárta Mészáros Juli találata, hogy a Miss Universe döntőjében, amikor a versenyzőknek az országaik által inspirált, látványos jelmezekben kellett felvonulniuk, a magyar versenyző egy tízezer forintos Zara-ruhát vett fel.

A rejtélyt fokozta, hogy a hazai jogtulajdonosok azóta sem kommentálták a különös választást.

A megfejtés sem tőlük érkezett, hanem a magyar versenyző, Jázmin Viktória szüleitől, akik a Telexnek írtak levelet, pont azért, mert a szervezők nem hajlandók nyilatkozni. Eszerint az történt, hogy Jázminnak terveztek saját ruhát, csakhogy az nem jutott el az izraeli helyszínre, mivel szigorítottak a beutazási szabályokon, és így sem a tervező, sem a ruha nem léphetett be az országba. Az is szóba került, hogy utóbbit kiküldik Izraelbe, ami viszont nem annyira szerencsés, hiszen a háromrészes ruhát a helyszínen még rá kell igazítani a modellre.

A Telex azt írja, a szülők minden követ megmozgattak, felvették a kapcsolatot az izraeli magyar nagykövetséggel, illetve Budapesten az izraeli nagykövetséggel, de még a magyar külügyminisztériumhoz is eljutott az ügy. Végül meg is lett a beutazási engedély a tervezőnek, viszont a három napos kötelező karantén idejét nem tudták lecsökkenteni.

Jázmin Viktóriában felmerült, hogy visszalép az egész versenytől, de a főszervezők ezt nem engedték.

Félig viccként vetette fel az ötletet, hogy akkor a magyar zászlóval áll ki a színpadra, ez ugyanis az egyetlen magyar dolog, ami nála van. Végül tényleg ez történt.

Jázmin Viktória a döntőn Fotó: MENAHEM KAHANA/AFP

A Telex információi szerint volt más furcsaság is: a többi versenyzővel ellentétben Jázmint egyáltalán nem kísérte magyar stáb, családi támogatás nélkül ki sem tudott volna jutni a versenyre.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt