Strandolás közben eltört Márki-Zay keze

2021 december 19., vasárnap 11:00
6

Vasárnap reggel először arról kaptunk közleményt, hogy elmarad Márki-Zay Péter látogatása a Mikulás-gyárban, majd Facebookra kiírta, hogy az esti élő bejelentkezése is elmarad.

Délben érkezett a magyarázat, a miniszterelnök-jelölt azt írta:

„Egy kisebb, jól sikerült sürgősségi műtéten vagyok túl. A kampány nem áll meg, pár nap múlva begipszelt kézzel folytatom.”

Hogy mi történt? „A szombati napot az egységes ellenzék jelöltjeinek felkészülésével töltöttük, de az este a családé volt, a gyerekeimmel az egyik budapesti strandfürdőben találkoztunk, együtt játszottunk, amikor baleset ért. A hamar elvégzett orvosi vizsgálat a bal kezem egyik csontjának olyan jellegű törését állapította meg, amit operálni kellett. A műtét vasárnap reggel megtörtént, a sebész elmondása szerint rendben ment. Remélem, minél hamarabb hazaengednek Hódmezővásárhelyre.”

Az alkarját január végéig kell rögzíteni, de „szerencsére jobbkezes vagyok és az ívet már amúgy is aláírtam.”

Fura kettősségnek látja, hogy „egy remek nap ért így véget. Szombaton tartottuk az egyesült ellenzék első országos jelöltfelkészítőjét, ahol sok más mellett a közös kampányarculatot is bemutattuk. Az új Országgyűlés leendő tagjai lelkesek és elszántak, a kormányváltó népszavazás aláírásai pedig nagy számban gyűlnek az utcákon, hála a változást akaró polgároknak és az ünnepi időszakban is a változásért dolgozó jelölteknek és aktivitáknak”.

Az erről készült képen Márki-Zay mögött egy szlogen látszik: Legyen Magyarország Mindannyiunké! Ez talán azt is jelenti, hogy sikerült kitalálni a kampány színeit.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt