5 embert vert meg a részeg bokszoló Sopronban

bűnügy
2021 december 20., 9:01
comments 4

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat egy meg nem nevezett ökölvívó ellen, aki öt embert is bántalmazott egy soproni szórakozóhelyen. A férfit a főügyészség híre szerint 2020 elején ittas állapota miatt nem akarták kiszolgálni. Ezért üvöltve követelte a felszolgálótól, hogy „Adj piát!”, majd a feje mellett bedobott egy poharat a pultba, ami megrongálta a kávégépet és darabokra tört. Ezután megpofozta a másik pultost, lefejelte a tulajdonos barátját, fellökte a dj-t, megpofozta a saját barátját is, és egyetlen ütéssel életveszélyes sérülést okozott a tulajdonosnak. A sértett hátraesett, nyakszirtcsonttörést szenvedett agyzúzódással, emiatt maradandó fogyatékossággal jellemezhető állapot alakult ki nála, ugyanis megszűnt a szagérzékelése.

Az elkövető a bűncselekmény elkövetését elismerte, és ittas állapotával magyarázta. A terhére rótt bűncselekmény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt