Majdnem beengedték a Magyar Hangot Orbán sajtótájékoztatójára

POLITIKA
2021 december 20., 19:28

Kedden Gulyás Gergely helyett Orbán Viktor miniszterelnök válaszol néhány újságírói kérdésre a heti/kétheti rendszerességgel megtartott Kormányinfón. Az eseményre a Magyar Hang is regisztrált, bár a lapot általában a mezei kormányinfókra sem szokták beengedni.

„Regisztrációját köszönettel megkaptam” - szerepelt a Miniszterelnöki Kabinetirodából küldött válaszímélben, és a lap szerkesztőségében néhány percig azt hitték, végre bemehetnek a sajtótájékoztatóra, de nem sokkal később telefonon keresték őket a Miniszterelnöki Kabinetirodából, és tájékoztatták őket, hogy sajnos mégsem mehetnek élőben kérdezni, ugyanis koronavírus-járvány van. Más lapokat, úgy tűnik, ez kevésbé érint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.