Majdnem beengedték a Magyar Hangot Orbán sajtótájékoztatójára

POLITIKA
2021 december 20., 19:28
comments 7

Kedden Gulyás Gergely helyett Orbán Viktor miniszterelnök válaszol néhány újságírói kérdésre a heti/kétheti rendszerességgel megtartott Kormányinfón. Az eseményre a Magyar Hang is regisztrált, bár a lapot általában a mezei kormányinfókra sem szokták beengedni.

„Regisztrációját köszönettel megkaptam” - szerepelt a Miniszterelnöki Kabinetirodából küldött válaszímélben, és a lap szerkesztőségében néhány percig azt hitték, végre bemehetnek a sajtótájékoztatóra, de nem sokkal később telefonon keresték őket a Miniszterelnöki Kabinetirodából, és tájékoztatták őket, hogy sajnos mégsem mehetnek élőben kérdezni, ugyanis koronavírus-járvány van. Más lapokat, úgy tűnik, ez kevésbé érint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt