Majkával és reggelig tartó karácsonyi bulival várja dolgozóit a Mészáros-cégcsoport

szórakozás
2021 december 20., 18:33

Hétfő estétől kedd reggeli tart Mészáros Lőrinc cégeinek karácsonyi bulija. A „Mészáros Csoport Karácsonyi Gálarendezvénye” hétfőn délután 3-kor kezdődött a felcsúti Panco Arénában, az óránként közlekedő különbuszok Alcsútdoboz, Bicske, Herceghalom és Móricz Zsigmond körtér megállókkal fuvarozzák a vendégeket.

A buli meghívója a Magyar Hanghoz is eljutott, és az szerepel benne, hogy Majka és Nagy Ferő mellett egy meglepetésvendég is fellép. A rendezvény házigazdái Istenes László és Mádai Vivien, a tombolán pedig egy Suzuki SX4 S-crosst lehet nyerni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.