Polt Péter legfőbb ügyész ráérzett a karácsonyi videóüzenetek ízére, és idén is elmondta, hogy a szervezet kiválóan teljesített

ügyészség
2021 december 20., 09:30
comments 8

Videóüzenetben fordult az ügyészség dolgozóihoz és a széles közvéleményhez Polt Péter. A legfőbb ügyész mintegy 6 percben foglalta össze aktuális gondolatait.

Beszélt a járvány és a szolidaritás összefüggéseiről, ezen belül arról, hogy nem élhetünk felelősségvállalás nélkül, közös dolgainkat csak együtt tudjuk megoldani. Megemlítette, hogy idén ünnepeltük a modern ügyészi szervezet létrehozásának 150. évfordulóját – méltóképpen –, ez azért is fontos, mert az ügyészség nélkülözhetetlen ahhoz, hogy Magyarország a jogállamok közé soroltassék. Ügyészségünk ráadásul nemcsak van, hanem egyenesen Európa élvonalába tartozik. A magyar ügyészség közösség, munkahely és szakmai műhely, és bár 2021 a különleges kihívások éve volt, munkájának hatékonysága még nőtt is.

Polt Péter már tavaly is üzent, az a műsor annyiban érdekesebb volt, hogy kiderült belőle, a legfőbb ügyész úgy döntött, boldog lesz, mert az nagyon egészséges.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.