Az év legjobb könyvei közé választották a Győzelmi kényszert

könyv
2021 december 21., 14:39
Rényi Pál Dániel: Győzelmi Kényszer - Futball és hatalom Orbán világában
photo_camera Rényi Pál Dániel: Győzelmi Kényszer - Futball és hatalom Orbán világában Fotó: 444

Minden műfajt, nemzetiséget és szerzőt összesűrítve az év 12. legjobb könyvének szavazta meg a Könyves Magazin szerkesztőbizottsága a 444 könyvét Orbán Viktor, a politika és futball szövevényes kapcsolatáról.

Ez azt jelenti, hogy a könyvblognál a Győzelmi Kényszer lett a 6. legjobb magyar nyelvű könyv ebben az évben.

Valuska László, a magazin főszerkesztője, egyben a Margó Fesztivál igazgatója külön is méltatta könyvet a magazin podcastjában, ahol értékelték az év legjobb könyveit.

A Győzelmi kényszer június elején jelent meg, és már harmadik kiadását éli. Remek kritikákat kapott, és mások mellett érdeklődött a kötet folytatása felől Orbán Viktor is.

Az olvasók között is népszerű lett könyv: a Goodreads 67 értékelésből 4,57-ösre mérette a könyvet, míg a hazai olvasói körök fő bázisán, a moly.hu-n 93 százalékot kapott 38 osztályzat alapján.

A Győzelmi kényszer kapható a 444 webshopjában, és Sarkadi Zsolt: A banánujjú ember című kötetével együtt, akciósan is, de megvásárolható a könyvesboltokban, valamin e-könyvben is ezen a linken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.