Az év legjobb könyvei közé választották a Győzelmi kényszert

2021 december 21., kedd 14:39
Rényi Pál Dániel: Győzelmi Kényszer - Futball és hatalom Orbán világában Fotó: 444

Minden műfajt, nemzetiséget és szerzőt összesűrítve az év 12. legjobb könyvének szavazta meg a Könyves Magazin szerkesztőbizottsága a 444 könyvét Orbán Viktor, a politika és futball szövevényes kapcsolatáról.

Ez azt jelenti, hogy a könyvblognál a Győzelmi Kényszer lett a 6. legjobb magyar nyelvű könyv ebben az évben.

Valuska László, a magazin főszerkesztője, egyben a Margó Fesztivál igazgatója külön is méltatta könyvet a magazin podcastjában, ahol értékelték az év legjobb könyveit.

A Győzelmi kényszer június elején jelent meg, és már harmadik kiadását éli. Remek kritikákat kapott, és mások mellett érdeklődött a kötet folytatása felől Orbán Viktor is.

Az olvasók között is népszerű lett könyv: a Goodreads 67 értékelésből 4,57-ösre mérette a könyvet, míg a hazai olvasói körök fő bázisán, a moly.hu-n 93 százalékot kapott 38 osztályzat alapján.

A Győzelmi kényszer kapható a 444 webshopjában, és Sarkadi Zsolt: A banánujjú ember című kötetével együtt, akciósan is, de megvásárolható a könyvesboltokban, valamin e-könyvben is ezen a linken.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt