Enrique Iglesias volt a meglepetésvendég Felcsúton, a Mészáros-birodalom karácsonyi buliján

életmód
2021 december 21., 14:49
comments 5

Hétfőn mi is beszámoltunk arról, hogy Majkával és reggelig tartó karácsonyi bulival várta dolgozóit a Mészáros-cégcsoport Felcsúton, az Orbán Viktor háza mellett felhúzott stadionban, az úgynevezett „Pancho Arénában”.

Enrique Iglesias egy texasi fellépésén november 6-án
photo_camera Enrique Iglesias egy texasi fellépésén Fotó: Suzanne Cordeiro/AFP

A Magyar Hang már hétfőn arról írt, hogy nem Nagy Feró, Majka és Curtis lesz majd az este legismertebb fellépője, mert úgy tudták, hogy Magyarországra tart Enrique Iglesias is. A lap információi azóta igazolódni látszanak: a nap folyamán mi is találtunk olyan magánjellegű Facebook-posztot, ami Felcsúton készült tegnap, és amin a profil tulajdonosa látható, a háttérben a világhírű spanyol énekessel.

Kedd reggel pedig a 24.hu írt arról, hogy Iglesias állandó dobosa, GiImar Gomes a magyar fővárosból posztolt videót az Instagramjára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.