Emberségből jeles: a fideszes Balla Mihály a saját arcképével díszített nápolyis vödrökkel jótékonykodik

választás 2022
2021 december 22., 18:18

Balla Mihály fideszes Nógrád megyei parlamenti képviselő olyan nápolyikat küld karácsonyi adományként roma családoknak nyugat-nógrádi roma vállalkozókkal, amiknek a dobozán a saját arcképe szerepel. Erről a Facebookra posztolt Balla, akit „a jótékonysági akció fővédnökének választottak”.

Hadházy Ákos ezt úgy értelmezte, hogy a nápolyit nem is Balla adja ajándékba, de a feje ennek ellenére rákerült a nápolyis dobozokra.

link Forrás

Balla megköszönte az önkénteseknek a csomagolást és a kiszállítást. Hadházy azt írta: „a pénz erre valóban a képviselőtől jön: az ő kegyéből lehet ugyanis EU-s projekteket nyerni, aminek a nyereségéből igazán kampányolhatnak kicsit a »vállalkozók« a képviselőnek”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.