Karácsonyi nagy zabálás Németh Szilárddal

gasztronómia
2021 december 24., 11:18
comments 14

Ha már sikerült kiválasztani, hogy Novák Katalin süteményei közül idén melyik kerüljön az ünnepi asztalra, itt az ideje azt is kitalálni, mi legyen a főétel. Nem kell aggódni, ha van otthon zsír, hús, szalonna vagy kolbász, a boltba sem kell elmenni, simán át lehet variálni az eredetileg betervezett menüt. Mert köztudott, hogy a karácsony nem az ünnepről, de még csak nem is az ajándékozásról, hanem a zabálásról szól. A végtelen mennyiségű sütemények és persze az embertelen mennyiségű, epegörcshöz vezető zsíros, húsos ételek féktelen zabálásáról, és azok napokig tartó, káromkodással teli elkészítéséről.

Pedig egyszerűen és gyorsan is meg lehet úszni egy zsírban úszó húsétel elkészítését: ehhez pedig nem kell mást tenni, csak felcsapni az ország legnagyobb húsmesterének Instagramját, mert a csepeli Mr. Darcy ebben is segít.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.