Karácsonyi nagy zabálás Németh Szilárddal

Lezárt tartalom a Kör tagjainak gasztronómia
2021 december 24., 11:18
comments 14

Ha már sikerült kiválasztani, hogy Novák Katalin süteményei közül idén melyik kerüljön az ünnepi asztalra, itt az ideje azt is kitalálni, mi legyen a főétel. Nem kell aggódni, ha van otthon zsír, hús, szalonna vagy kolbász, a boltba sem kell elmenni, simán át lehet variálni az eredetileg betervezett menüt. Mert köztudott, hogy a karácsony nem az ünnepről, de még csak nem is az ajándékozásról, hanem a zabálásról szól. A végtelen mennyiségű sütemények és persze az embertelen mennyiségű, epegörcshöz vezető zsíros, húsos ételek féktelen zabálásáról, és azok napokig tartó, káromkodással teli elkészítéséről.

Pedig egyszerűen és gyorsan is meg lehet úszni egy zsírban úszó húsétel elkészítését: ehhez pedig nem kell mást tenni, csak felcsapni az ország legnagyobb húsmesterének Instagramját, mert a csepeli Mr. Darcy ebben is segít.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt