A zongorázó Kate Middleton volt a meglepetés a brit tévénézőknek

külföld
2021 december 25., 14:16
comments 1

Az ITV karácsonyi műsorában számos brit sztár fellépett. Még a hónap elején vették fel azon a jótékonysági esten, amelyen a királynő által támogatott szervezeteknek gyűjtöttek adományokat. A tévénézők számíthattak például Ellie Goulding-ra, vagy Leona Lewis-ra, de volt egy meglepetésvendég is. Cambridge hercegnője ugyanis tud zongorázni, így Tom Walker dalához csatlakozott kíséretként.

link Forrás

Az Omikron miatt számos korlátozás van érvényben Nagy-Britanniában. Így a királyi család sem találkozott a szokásos karácsonyi vacsorára a sandringham-i rezidenciájukon. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.