Akkora baj van a gazdaságban, hogy a kormány mégsem épít meg egy stadiont

foci
2021 december 25., 15:25
comments 18

Egy 24-én megjelent Magyar Közlönyből derül ki, hogy a kormány visszavonta a pécsi focicsapat, a PMFC új stadionjának előkészítéséről és megvalósításáról szóló korábbi határozatát - vette észre az Mfor. Szenteste napján több határozat is megjelent, amelyek különböző megszorításokat tartalmaznak, az ellenzéki vezetésű várost érintő döntés pedig azért meglepő, mert konkrét költségvetés eddig még nem kötődött a gyerkcipőben járó projekthez.

Tavaly még a város egyedül talponmaradt fideszes képviselője, Hoppál Péter büszkélkedett vele, hogy új stadiont kaphat az egykor szebb napokat látott, most a másodosztályban szereplő PMFC.

Baranya egy másik fideszes képviselője, Hargitai János kreditelte a stadion ötletét, aki azt mondta pár hónappal a bejelentés előtt, hogy neki írásba adta a miniszterelnök, hogy megépítik majd.

photo_camera Hargiati és Orbán, a stadionígéretkor.

A hírek szerint egy egy nyolcezer fős, UEFA 4. kategóriájú arénáról lett volna szó. Már volt a projektnek felelős minisztere és nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították volna.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt