Akkora baj van a gazdaságban, hogy a kormány mégsem épít meg egy stadiont

foci
2021 december 25., 15:25
comments 18

Egy 24-én megjelent Magyar Közlönyből derül ki, hogy a kormány visszavonta a pécsi focicsapat, a PMFC új stadionjának előkészítéséről és megvalósításáról szóló korábbi határozatát - vette észre az Mfor. Szenteste napján több határozat is megjelent, amelyek különböző megszorításokat tartalmaznak, az ellenzéki vezetésű várost érintő döntés pedig azért meglepő, mert konkrét költségvetés eddig még nem kötődött a gyerkcipőben járó projekthez.

Tavaly még a város egyedül talponmaradt fideszes képviselője, Hoppál Péter büszkélkedett vele, hogy új stadiont kaphat az egykor szebb napokat látott, most a másodosztályban szereplő PMFC.

link Forrás

Baranya egy másik fideszes képviselője, Hargitai János kreditelte a stadion ötletét, aki azt mondta pár hónappal a bejelentés előtt, hogy neki írásba adta a miniszterelnök, hogy megépítik majd.

Hargiati és Orbán, a stadionígéretkor.
photo_camera Hargiati és Orbán, a stadionígéretkor.

A hírek szerint egy egy nyolcezer fős, UEFA 4. kategóriájú arénáról lett volna szó. Már volt a projektnek felelős minisztere és nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.