Egy betörő a gyorsbüfé feltörése közben ki is szolgálta az őt megzavaró vendégeket

bűnügy
2021 december 25., 07:59
comments 1

A BRFK XXII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki október 15-én éjszaka kiemelte egy XXII. kerületi gyorsétterem ablakát a helyéről, majd az üzletbe bemászott, és onnan pénzt meg egy mobiltelefont lopott el. Ugyanezzel a módszerrel lopott október 23-án éjjel is, az étteremből szintén pénzt és egy táblagépet vitt el.

photo_camera Illusztráció: Wikipedia

A XXII. kerületi nyomozók a lopások elkövetőjeként a 30 éves budapesti S. Róbertet azonosították, akit december 15-én az utcán fogtak el a XIII. kerületben.

A férfit előállították a XXII. kerületi kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. S. Róbert elmondta, hogy összesen több mint tízszer tört be különböző gyorséttermekbe, virágboltba és egyszer egy hotel öltözőjébe is.

Kétszer a feltört étterem pultjába is beállt, ahol magát alkalmazottnak tettetve étellel szolgálta ki a vendégeket.

A bíróság elrendelte a bűnügyi felügyeletét. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.