Élő adásban küldték el az anyjába az amerikai elnököt

2021 december 25., szombat 19:09
14

Joe és Jill Biden egy élő tévéműsorban fogadta gyerekek hívásait. Azokét, akik a NORAD, az észak-amerikai légiirányítás számát hívták, amelyen minden évben elmondják a betelefonálóknak, hogy épp merre jár a Mikulás. Volt nagy meglepetés, amikor az elnök és a felesége szólt a vonalba.

Itt még minden jól ment. Fotó: ALEX WONG/Getty Images via AFP

Minden a tervek szerint haladt, míg nem sorra került Penelopé, akinek az apukája kezdett el kedélyesen beszélgetni az elnöki párral. Kiderült, hogy a kislány két éves és „lassan ágyban kéne lennie” az elnök szerint. Jót nevettek, majd búcsúzóul boldog karácsonyt kívántak egymásnak.

Ám az apuka, mielőtt letette volna a telefont, jól érthetően azt mondta: Let's go Brandon!Itt, az AP videóján meg is lehet nézni az esetet:

Ez a kifejezés, a let's go Brandon egy októberi NASCAR verseny óta valójában egy nem annyira kódolt kurvaanyázás, amellyel a Trump rajongók illetik Bident. Erről Szily László írt hosszan itt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt