Debrecenben, Miskolcon és Szegeden sem lesznek szilveszteri városi ünnepségek

ünnep
2021 december 27., 20:53
Orrszarvú-, és unikornismaszkot viselő, szilveszteri kiegészítőket árusító nők beszélgetnek Nyíregyházán 2016. december 31-én.
photo_camera Orrszarvú-, és unikornismaszkot viselő, szilveszteri kiegészítőket árusító nők beszélgetnek Nyíregyházán 2016. december 31-én. Fotó: Balázs Attila/MTI

Debrecenben, Miskolcon és Szegeden is elmaradnak a szilveszteri városi ünnepségek, Pécsen csak tűzijátékot tartanak, Budapesten viszont éjszakáig nyitva lesz a Vörösmarty téri adventi vásár – hangzott el az RTL Híradóban.

A kormány nem vezetett be korlátozásokat az év végére, Rusvai Miklós víruskutató pedig azt mondta: aki be van oltva, nyugodtan mehet közösségbe szilveszterkor is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.