Egy etyeki férfi megölt, majd elásott három kölyökkutyát

bűnügy
2021 december 27., 15:00
comments 6

A múlt szerdán délelőtt hívták az etyeki rendőrséget, hogy egy férfi megölte három kölyökkutyáját, majd azokat a háza udvarán elásta. A kiérkező rendőrök az ingatlan udvarán az állatok tetemeit megtalálták.

photo_camera Fotó: police.hu

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 41 éves helyi férfit a helyszínen elfogták, és a Bicskei Rendőrkapitányságra vitték, ahol állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.