Szaloncukorral együtt loptak el egy karácsonyfát Jászkiséren

bűnügy
2021 december 27., 10:21

Egy jászkiséri család a rokonainál töltötte a szentestét, majd amikor december 25-én hazaértek, észrevették, hogy valaki betört a házukba, és onnan elvitte a család feldíszített fenyőfáját, valamint több hosszabbító kábelt és egy játékautót.

photo_camera Fotó: police.hu

A jászsági rendőrök hamarosan elfogtak egy 20 éves, jászkiséri férfit, aki beismerő vallomást tett. A betörő már december 1-jén is megjelent az ingatlanban, akkor egy mobiltelefont töltővel együtt, valamint egy hosszabbítót vitt el. A rendőrök a fenyőt megtalálták, lefoglalták és a tulajdonosának visszaadták.

photo_camera Fotó: police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.