Számszeríj is volt annál a férfinál, aki karácsonykor behatolt a windsori kastély területére

külföld
2021 december 27., 05:46

A londoni rendőrség vasárnap őrizetbe vett egy 19 éves férfit a windsori kastély területén, ahol éppen II. Erzsébet brit királynő is tartózkodott. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lehetett a terve, de miközben átkutatták, egy számszeríjat is találtak nála.

photo_camera A windsori kastély Fotó: ADAM WOOLFITT/robertharding via AFP

A rendőrség szerint perceken belül elfogták, ahogy a védett területére lépett, az épületekbe már nem sikerült bejutnia. Az incidens ideje alatt a királynő is a kastélyban volt, nem pedig a norfolki birtokán, ahol általában az ünnepeket tölti. A behatoló jelenleg orvosi megfigyelés alatt áll. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.