Van, aki meg se kérdi, hogy szabad-e, csak odalép és megsimogat

Lezárt tartalom a Kör tagjainak ÉLET
2021 december 27., 14:43
comments 39

Amikor először megláttam a hatalmas bundában mászkáló fickó képét, azt hittem, ügyeskezű Trónok harca-rajongó lehet, akinek a téli szünetben végre lett ideje megvarrni álmai Jon Snow-jelmezét. De amint beszélgetni kezdtünk, szinte azonnal kiderült két fontos dolog: emberünk nem látott egyetlen GoT-epizódot sem életében, a sztorija viszont sokkal érdekesebb bármilyen cosplayes vallomásnál.

X. ugyanis bundamániás.

Sőt: mindig is az volt.

“Igazi bundarajongó vagy?” A nyitókérdésem annak a fényében különösen értelmes volt, hogy a 38 éves X. az Instagram-oldalán azzal mutatkozott be, hogy “Én egy szőrmerajongó srác vagyok.”

Az egyik, aránylag friss képén pedig megmutatja az egész gyűjteményét:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.