Varga Judit feljelenti az Ördög Ügyvédjét

2021 december 28., kedd 15:09
75

Varga Judit igazságügyi miniszter ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz rágalmazás miatt, miután a Borkai Zsolt korábbi győri polgármestert lebuktató az Ördög Ügyvédje blogon azzal vádolták, hogy leszbikus kapcsolatai vannak.

„A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni. A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó” - írja a miniszter a Facebookon.

Varga Judit szerint a vele kapcsolatban a blogon felhozott állítások mindegyike valótlan, ezért is tesz feljelentést.

A magyar hatóságok a Borkai-botrány óta próbálják kideríteni, ki áll az Ördög Ügyvédje blog mögött, de a nyomozás egyelőre nem vezetett eredményre. Szeptemberben hivatalosan is meggyanúsították Czeglédy Csabát, a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusát és az ottani előválasztás győztesét azzal, hogy ő áll Borkai szexvideójának kiszivárogtatása mögött, de úgy tűnik, azóta megrekedt az eljárás.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt