Szilveszterezz a rendőrség újévi szintipop-koncertjével!

ZENE
2021 december 31., 10:25
comments 12

”A zene ismerős lehet sokaknak, de a közlekedésrendészeti kollégáink újraértelmezték a szöveget...”

– ezzel tette ki Youtube-ra a rendőrség az alábbi egészen elképesztő videót, ami a címe szerint egy újévi koncert első része, és a Hauber Zsolt újra játssza band adja elő egy tucatnyi villogó rendőrségi jármű előtt.

A videóban Hauber Zsolton kívül egy gitáros és egy énekes is hosszasan tipródik egy közúti jelzőbóják közé kifeszített szalag mögött, miközben egy közlekedési rendőr először karjelzésekkel irányítja a fiktív forgalmat, majd egy egészen hibátlan instrumentális dal közben tart egy traffipaxot és NÉZ.

Az ORFK a zenéről azon túl, hogy az „ismerős lehet sokaknak”, nem árult el semmit, ahogy azt sem, hogy mikor töltik fel a koncert második részét. Remélhetőleg még az idén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt