Kubatov: Ströger az én hibám, szerettem volna Nyugat-Európához tartozni

sport
január 1., 18:11
comments 9

Saját hibájának nevezte Peter Ströger kiválasztását, majd a tréner menesztését a Ferencváros klubvezetője, írja a Nemzeti Sport. Kubatov Gábor a szokásos év eleji értékelésében úgy fogalmazott, hogy

„az én hibám. Nagyon szerettem volna Nyugat-Európához tartozni. Azt szerettem volna, hogy olyan szakember jöjjön hozzánk, aki egy nyugat-európai vezető klubot már irányított. Aki a német Bundesligában már megállta a helyét. Leültünk, és egy fantasztikus intellektussal találkoztam. Mindent tud a labdarúgásról, nagyszerű szakember, okos ember – de nem a keretünkhöz való. S most, tíz év után megint tanultam valamit. Nagy kár érte, azt látom, hogy a keretünk az ilyesfajta finom úriembereket nem respektálja.”

Beszélt a szurkolói viselkedésekről, amik szerinte "rengeteget fejlődtek és nagyon jó irányba mennek a dolgok. Persze ez olyan, mint a házasság, sosincs tökéletes boldogság." Kiemelte, hogy

"a trágárság aránya lement egészen huszonöt százalékra. És nem is a trágársággal van a baj, hanem az obszcenitással. A szexuális tartalmú dolgokkal. Ha ezt ki tudnánk szűrni az egészből… Mert nem azt kérem tőlük, hogy szívecskéket dobáljanak az ellenfél tábora felé, szerintem jó ez így, ahogy van, hogy ők zöld majmoknak neveznek, mi meg lila majmoknak őket – szerintem ez így tök rendben van. Csak ne legyen obszcén, mert akkor nem fognak tudni gyerekeket kihozni a meccsre. És ha nem fognak tudni kihozni, akkor itt meg fog szűnni a Ferencvárosnak a közönsége."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt