Akár 20 évet is kaphat a mosonmagyaróvári férfi, aki bitcoinnal fizetett a drogokért a darkweben

drog
2022 január 03., 08:31
comments 24

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelemmel vádol egy férfit, aki a darkweben rendszeresen rendelt kábítószert, amiért bitcoinnal fizetett.

A 22 éves mosonmagyaróvári férfi nyolc alkalommal rendelt kábítószert a darkweben. Három megrendelés sikertelen volt, mert egyszer nem fizetett a megrendelésért, kétszer pedig a külföldről érkező szállítmányhoz belföldi postaszolgáltatást választott. Ötször azonban hozzájutott a kábítószerekhez, amikért bitcoinnal fizetett.

  • Az összesen 200 gramm amfetamin paszta,
  • a 350 darab MDMA tabletta, a 10 gramm MDMA kristály
  • és az 5 darab LSD bélyeg a férfi lakóhelyére megérkezett.

A kábítószerek hatóanyag-tartalma meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, annak 291,9 százaléka volt.

A férfi terhére rótt bűncselekmény öt évtől húsz évig vagy életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni az ügyben. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt