Részegen, bedrogozva, nyomkövetővel a lábán, jogsi nélkül menekült egy férfi a rendőrök elől újév napján a Kőbányai úton

január 3., hétfő 12:25
10

A rendőrök január 1-jén reggel az egyik Kőbányai úton lévő ellenőrzőponton akartak igazoltatni egy autóst, azonban a kocsi vezetője a rendőri karjelzés ellenére nem állt meg. A járőrök az autó után mentek, a sofőr azonban három piros lámpán is áthajtott, és az egyik rendőrautónak is nekiütközött, végül a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton sikerült megállítani.

Hamar kiderült, hogy a lábán nyomkövetőt viselő sofőr nem véletlenül próbált meglépni a rendőrök elől: az alkoholszonda és a kábítószer-gyorsteszt is pozitív értéket mutatott, ezenkívül a 45 éves férfi jogosítvánnyal sem rendelkezett. M. Tamást előállították, valamint őrizetbe vétele mellett gondoskodtak a mintavételéről. A továbbiakban büntetőeljárás keretében vizsgálják az ügyet. A három piroson való áthajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki vele szemben. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt