Távozik a Klubrádió főszerkesztője

január 3., hétfő 14:31

Nyolc év után távozik a Klubrádió főszerkesztői posztjáról Pataki Gábor - írja a Media1. A portálnak több, egymástól független forrás is megerősítette, hogy Pataki - aki 2006-től a Klubrádiónál dolgozott szerkesztőként, 2014 óta pedig főszerkesztőként vezette a rádiót - közös megegyezéssel távozik.

Pataki utódja a portál értesülései szerint Hardy Mihály lesz, aki tavaly január óta a Klubrádió főszerkesztő-helyettese volt. Hardy 1980-tól a Magyar Televíziónál dolgozott, előbb külpolitikai hírszerkesztőként, majd adásszerkesztőként, 1985 és 1991 között pedig moszkvai tudósítóként. Később vezette a Híradót és a Hét című műsort, volt a TV3 kereskedelmi csatorna híradójának műsorvezetője és főszerkesztője, majd az ATV főszerkesztője. 2005-től kommunikációs szakemberként dolgozott, előbb a Tesco, majd 11 éven keresztül a Budapest Airport kommunikációs stábját vezette.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt