Tömegbaleset és hóvihar miatt Virginiában autósok százai több mint 15 órája rostokolnak egy lezárt autópályán

időjárás
2022 január 04., 12:56
comments 4

Hétfő este autósok százai ragadtak az I-95 autópályán Észak-Virginiában, miután a hóviharban összeütközött hat kamion és több fát is kidöntöttek. Az utat mindkét irányban lezárták. A hideg miatt sok autóból időközben kifogyott az üzemanyag, másoknál nem volt elég élelem és víz.

Állapotok.
photo_camera Állapotok Rappahanock River mellett Fotó: VDOT Frederocksburg / Twitter

Vannak olyan sofőrök, akik több mint 15 órája állnak. Akik közelében néhány kilométerre van benzinkút, azok sem tudtak elgyalogolni oda a csúszós, jeges út miatt.

Virginia közlekedési minisztériuma annyit közölt, hogy dolgoznak az akadályok és a hó elhárításán, de senkinek nem javasolják, hogy útnak induljon. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.