Tömegbaleset és hóvihar miatt Virginiában autósok százai több mint 15 órája rostokolnak egy lezárt autópályán

időjárás
2022 január 04., 12:56
comments 4

Hétfő este autósok százai ragadtak az I-95 autópályán Észak-Virginiában, miután a hóviharban összeütközött hat kamion és több fát is kidöntöttek. Az utat mindkét irányban lezárták. A hideg miatt sok autóból időközben kifogyott az üzemanyag, másoknál nem volt elég élelem és víz.

photo_camera Állapotok Rappahanock River mellett Fotó: VDOT Frederocksburg / Twitter

Vannak olyan sofőrök, akik több mint 15 órája állnak. Akik közelében néhány kilométerre van benzinkút, azok sem tudtak elgyalogolni oda a csúszós, jeges út miatt.

Virginia közlekedési minisztériuma annyit közölt, hogy dolgoznak az akadályok és a hó elhárításán, de senkinek nem javasolják, hogy útnak induljon. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt