A fideszes Németh Zsolt szerint aki Orbán 2018-as győzelmi beszédére mutató QR-kódot tetováltat magára, az az igazán elhivatott

POLITIKA
2022 január 06., 12:39
comments 17

„Azt hiszem ilyen lehet az igazi elhivatottság.👏🏻

🟠Ha 2022-ben győzünk itthon Dél-Budán, akkor számos fejlesztés mellett a zöld Dél-budai Duna-part is megvalósulhat!🌿🇭🇺”

Ezzel a szöveggel rakta ki az alábbi képet Németh Zsolt fideszes képviselő:

A kép alapján azt hitetnénk, hogy valaki tényleg az alkarjára tetováltatott egy QR-kódot, ami Orbán Viktor 2018-as győzelmi beszédének Youtube-videójára visz. Valójában ez csak egy mém, csak a jobb alsó képet kellett kicserélni.

A kereszténydemokrata képviselők és/vagy influenszerek megjelentek a poszt alatt, jelezve, hogy ez „óriási”, „zseniális”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt