A fideszes Németh Zsolt szerint aki Orbán 2018-as győzelmi beszédére mutató QR-kódot tetováltat magára, az az igazán elhivatott

POLITIKA
2022 január 06., 12:39
comments 17

„Azt hiszem ilyen lehet az igazi elhivatottság.👏🏻

🟠Ha 2022-ben győzünk itthon Dél-Budán, akkor számos fejlesztés mellett a zöld Dél-budai Duna-part is megvalósulhat!🌿🇭🇺”

Ezzel a szöveggel rakta ki az alábbi képet Németh Zsolt fideszes képviselő:

A kép alapján azt hitetnénk, hogy valaki tényleg az alkarjára tetováltatott egy QR-kódot, ami Orbán Viktor 2018-as győzelmi beszédének Youtube-videójára visz. Valójában ez csak egy mém, csak a jobb alsó képet kellett kicserélni.

A kereszténydemokrata képviselők és/vagy influenszerek megjelentek a poszt alatt, jelezve, hogy ez „óriási”, „zseniális”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.