Öngyilkosságot követett el Shane O'Connor, Sinéad O'Connor 17 éves fia

GYÁSZ
2022 január 08., 14:17
comments 3
Sinéad O'Connor a párizsi Lalala fesztiválon 2014. július 9-én.
photo_camera Sinéad O'Connor. Fotó: Bruno Autin/Citizenside

Két nappal azután, hogy eltűnését bejelentették, megtalálták Shane O'Connor, a világhírű énekesnő, Sinéad O'Connor 17 éve fiának holttestét. Sinéad O'Connor szombat kora reggel a Twitteren osztotta meg a hírt.

link Forrás

A következőket írta:

„Csodálatos fiam, Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, életem fénye, ma úgy döntött, hogy véget vet földi szenvedéseinek, és most már Istennel van. Nyugodjon békében, és senki ne kövesse a példáját. Az én kisbabám. Annyira szeretlek téged. Kérlek, nyugodj békében.”

link Forrás

Shane O'Connor csütörtökön tűnt el az írországi Newbridge-ből. Utoljára péntek reggel látták a dublini Tallaght 24 körzetben. A rendőrség szombaton megerősítette a tinédzser halálhírét.

Sinéad O'Connor az eltűnés után a közösségi médiában is üzent fiának, és kérte, hogy keresse őt, és ne ártson magának.

Az énekesnő öt évvel ezelőtt szintén eltűnt pár napra Chicagóban, de végül két nap után rátaláltak.

A TMZ akkor azt írta, hogy az énekesnő veszélyben lehet, és eltűnése körülményei valamint előélete alapján nem lehet kizárni, hogy öngyilkosságot kísérelt meg. (Guardian)

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.